Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

Házhoz szállítás CS-Sprint futárszolgálattal

Megrendelését a CS-Sprint futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül, munkanapokon 8-17 óra között az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A megadott telefonszámon fel fogják Önnel venni a kapcsolatot a szállítás pontos időpontjával kapcsolatban. Szállítási idő 1 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

FoxPost terminálba történő kézbesítés

Megrendelését az Ön által megadott FoxPost terminálba kézbesítjük. 
A csomag megérkezéséről Ön SMS-ben és e-mail-ben kap tájékoztatást, A megrendelés átvételére a terminálba való érkezést követő 72 órán belül van lehetőség. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Házhoz szállítás MPL rendszerén keresztül

MPL Csomagautomata

A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre. A csomagokat 2 munkanapig tárolják az automatában. Az SMS-ben és e-mailben kapott értesítés percre pontosan tartalmazza, hogy csomagját meddig veheti át az automatából. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tud érte menni, az MPL újabb SMS-ben elküldi, hogy a csomagot melyik közeli postán veheti át. Telefonszám megadás kötelező a rendelésnél. Ha utánvéttel rendeltél a  terminálnál a bankkártyáddal ki is fizetheted. Figyelem: készpénzes fizetésre nincs lehetőség!

MPL Posta Pont

Posta Pont szolgáltatás keretében a MOL kutakon is átvehető a csomag, melynek előnye, hogy a MOL kutak nagy részben non-stop tartanak nyitva, így nincsen Ön sem időhöz kötve.

MPL Postán maradó szállítás

A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a futár nem hozza házhoz a csomagot, hanem Ön fárad be az Ön által kiválasztott legközelebbi postára, és személyesen hozza el csomagját. Így nem kell várnia a futárt.

MPL Posta Csomag házhoz-kézbesítés

Magyar Posta Logisztika szolgáltatásával Ön házhoz kérheti a megrendelt termékeit. Már akár másnapra (munkanap) el tudja Önnek juttatni a Posta a megrendelését.

Személyes átvétel telephelyünkön

Megrendelését visszaigazolásunkat követően (a megrendelést követő munkanaptól) budapesti telephelyünkön (1106 Budapest, Tarkarét utca 2.) is személyesen átveheti. Telephelyünkön bankkártyás és készpénzes fizetésre van mód.

Házhoz szállítás díjszabása

A kiválasztott szállítási módoknál jól láthatóak a szállítási díjak.